direct contact occasions
Schuitemaker opraapwagens/ Veenhuis tanken en bemesters
Schuitemaker opraapwagens/ Veenhuis tanken en bemesters
Schuitemaker opraapwagens/ Veenhuis tanken en bemesters
Schuitemaker opraapwagens/ Veenhuis tanken en bemesters
 

Schuitemaker opraapwagens/ Veenhuis tanken en bemesters

Schuitemaker opraapwagens/ Veenhuis tanken en bemesters


Schuitemaker, master your forage!

‘Gras verdwijnt waar de Rapide verschijnt. De enige opraapwagen die 365 dagen per jaar gebruikt kan worden voor inkuilen, stalvoeren en wintervoeren.’

Sinds het begin van de ontwikkeling van de Schuitemaker Rapide in 1986 is Meinderts Wergea B.V. betrokken bij de levering en ontwikkeling van deze unieke opraapwagen. Meinderts zag bij de introductie van de Rapide al hoe bijzonder deze opraapwagen is. Door samen met Schuitemaker telkens verbeteringen door te voeren is de Schuitemaker Rapide uitgegroeid tot de best verkochte wagen van Nederland. De Rapide onderscheidt zich door de eenvoudige en degelijke bouw, de slepende pick-up voor meer bodemvrijheid en de uitstekende snijkwaliteit. Dat de Schuitemaker Rapide naast gras inkuilen ook zeer geschikt is voor stalvoeren en wintervoeren maakt de opraapwagen tot een onbetwiste dubbeldoelwagen. Daardoor is de gebruiker in staat het hele jaar rond met de wagen te werken.

Naast de Rapide leveren wij de gehele lijn van Schuitemaker voermachines.

Meinderts Wergea B.V. is gespecialiseerd in de verkoop, onderhoud en reparatie van alle Schuitemaker machines. Daarnaast onderscheiden wij ons in het rebuilden van de Schuitemaker opraapwagens. De wagens worden voorzien van een nieuwe invoer, rotor etc, kortom ze worden voorzien van de nieuwste technieken. Een opraapwagen in een oud jasje met volledig nieuwe onderdelen. Een duurzame oplossing!

Door de jarenlange ervaring kennen wij elk detail van de Schuitemaker machines, bieden uitstekende service en staan wij voor u klaar bij eventuele calamiteiten. De beste indruk kan u krijgen door eens een bezoek te brengen aan ons bedrijf in Wergea. De koffie staat klaar!

Of kijk een op:
www.sr-schuitemaker.nl

Veenhuis

Sinds 2019 is Veenhuis gefuseerd met Schuitemaker tot de SV Group. Sindsdien zijn beide merken gevestigd in Rijssen.

Meinderts Wergea B.V. is sinds deze fusie dealer van Veenhuis machines, een merk wat reeds 70 jaar bestaat en een prominente plek in de landbouwmechanisatie inneemt. Wij zijn dan ook trots dat wij dealer van dit sterke merk mogen zijn.

Veenhuis Machines B.V. ontwikkelt en fabriceert innovatieve mesttechniek voor het aanwenden, transporteren en bewerken van mest. Veenhuis is niet meer weg te denken in de wereld van de landbouwmechanisatie en is continu op zoek nieuwe innovaties gericht op duurzaamheid, kwaliteit en service.

Onlangs heeft Veenhuis de Fullject X-line bemester op de markt gebracht. Een nieuw type bemester die zich kenmerkt door het relatieve lage gewicht bredere werkbreedtes en is veilig op de weg met minimaal 35 cm bodemvrijheid en maximaal 4 meter transporthoogte voor alle modellen.

Ook nieuwsgierig naar welke Veenhuis machine bij u past? Neem dan contact met ons op of kijk eens op:

www.veenhuis.com

Meer weten over Meinderts?
volg ons op:
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn