direct contact occasions
Meinderts Wergea B.V. - Het digitale tijdperk
 

Het digitale tijdperk

Zoon Johan Meinderts, de vierde generatie komt in 2007 in het bedrijf. Hij is opgegroeid met alle aspecten van het mechanisatiebedrijf. Vanaf toen kon hij zich, samen met zijn ouders Jan en Aaltsje, richten op de mogelijkheden van hun bedrijf in de toekomst. De schaalvergroting zet door.

Middels internet hebben we toegang tot de gehele wereld. Mede hierdoor groeit het klantenbestand. Door moderne communicatie wordt dit voortdurend geoptimaliseerd. Veel nieuws wordt via de website of Facebook gepubliceerd. De nieuwe generatie tractoren staan digitaal in verbinding met de werkplaats van Meinderts. Daar is te zien wat de staat van onderhoud is en het is zelfs mogelijk eventuele storingen uit te lezen.

De klant hoeft zich dan geen zorgen te maken want met één van de zes servicewagens is de monteur al onderweg om het technische probleem op te lossen. Het werkgebied kan op deze manier veel groter worden en Meinderts B.V. hoeft voor verre klanten geen filialen elders in Nederland te openen.

De meest recente overdracht van Meinderts Wergea B.V.vindt plaats in 2020. Jan en Aaltsje Meinderts dragen het stokje over aan Johan Meinderts.

Meer weten over Meinderts?
volg ons op:
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn