direct contact occasions
Meinderts Wergea B.V. - De toekomst
 

De toekomst

De focus van Meinderts Wergea B.V. richt zich op de merken Fendt, Schuitemaker/Veenhuis, Kuhn en Takeuchi. De kwaliteit van de Fendt-tractoren, de Schuitemaker machines, het omvangrijke programma Kuhn machines en de Takeuchi mini- en midi-graafmachines passen uitstekend in de doelstelling van het bedrijf. Daarnaast importeert Meinderts sinds enkele jaren Zero-Grazers uit Ierland. Hierbij zijn de klantcontacten, de servicegraad en de aansluiting bij de ontwikkelingen in het landbouwgebied de leidraad. De klantenkring van Meinderts omvat tegenwoordig melkveehouders, akkerbouwers, loonbedrijven, gemeentes, grondverzetbedrijven, hoveniers en natuurbeheerders.

Automatisering gaat door. Tractoren sturen zelf op twee centimeter nauwkeurig door de velden. Drones brengen tegenwoordig vanuit de lucht hele velden in kaart over het verschil in groei en de kwaliteit van het gras of het gewas. Machines in het veld voeren vervolgens de gewasbescherming uit en kunnen zelfs plaatsspecifiek bemesten of andere grondstoffen toevoegen. De melkrobot heeft duidelijk een plek ingenomen in de moderne melkveebedrijven. Zelfs het voeren kan al geheel automatisch uitgevoerd worden. Stapsgewijs wordt alles efficiënter maar de techniek van de machines wordt wel complexer. De aanschaf van moderne machines is kostbaar. Hierbij is de financiering vaak een onderdeel van de verkoop geworden. Gelukkig is de levensduur tegenwoordig ook langer.

Er is steeds meer specifieke kennis nodig per machine en per merk om passende service te kunnen verlenen. Dit kan in combinatie met de moderne communicatie-middelen. Vanuit hartje Friesland kan er adequaat gehandeld worden zodat er geen filialen elders hoeven te komen. Dat past in de doelstellingen van het bedrijf, helemaal omdat de klantcontacten gewoon persoonlijk blijven.

Met ruim 25 medewerkers en een groeiend klantenbestand zien we positief naar de toekomst.. Meinderts Wergea B.V. staat voor u klaar!

Meer weten over Meinderts?
volg ons op:
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn