direct contact occasions
Fendt trekkers
Fendt trekkers
Fendt trekkers
Fendt trekkers
 

Fendt trekkers

Fendt trekkers


Een Fendt is een Fendt!
Op het land, bij wegtransport of bij overladen met de Fendt Cargo-voorlader: met een Fendt-trekker werkt u altijd efficiënt en met een gunstig brandstofverbruik. Fendt is een voorloper in de toepassing van efficiëntieverhogende technologieën – en niet alleen op het gebied van landbouwmechanisatie. Fendts mogen zich dan als landbouwmachine allang bewezen hebben, ze overtuigen evengoed in de bosbouw en de publieke dienst.
Fendt heeft voor alle werkzaamheden een passende trekker beschikbaar. Van de 200-serie tot de 1000 serie, met de Vario transmissie ervaart en presteert u veel. Al sinds het aloude Dieselross model stellen Fendt trekkers bij landbouwmachines de norm op het gebied van efficiëntie en rijplezier. Gebruikte of nieuwe Fendt, u ervaart het rijplezier.
Meinderts Wergea B.V. is al sinds 1996 dealer van Fendt tractoren. Wij hebben de gehele ontwikkeling doorgemaakt van schakeltransmissie tot powershift tot de traploze Vario transmissie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring, worden opgeleid volgens de normen van de hedendaagse technieken en volgen hierin specifieke cursussen. Hierdoor kunnen wij u een uitstekende service garanderen met reparaties, onderhoud, onderdelen en advies. Onze verkopers staan met hun kennis klaar voor al u vragen over de koop van een Fendt, zowel voor een gebruikte als een nieuwe. U kunt bij Meinderts Wergea B.V. terecht voor:

  • Occasions
  • Aankoop nieuwe Fendt tractor
  • Reparatie/ onderhoud
  • Verhuur/ Lease
  • Onderdelen Fendt

Voor advies of een gesprek, wij staan voor u klaar!
Voor meer informatie over Fendt ga naar:

Fendt Tractoren | Onze producten in één oogopslag

www.fendtnl.nl


Meer weten over Meinderts?
volg ons op:
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn