geschiedenis

Meinderts Wergea B.V. is een modern geoutilleerd bedrijf. Gespecialiseerd in landbouwmechanisatie middels verkoop en reparatie van landbouwwerktuigen en tractoren geniet het bedrijf een uitstekende naam in de regio. Als dealer van diverse A-merken biedt het bedrijf ondersteuning aan bedrijven in de wijde omtrek. Daarnaast worden er onder eigen merknaam landbouwwerktuigen geproduceerd, en vindt er speciaalbouw en constructiewerk plaats.

Als waarborg voor personeel en relaties is het bedrijf sinds maart 2001 VCA gecertificeerd.

In ons bedrijf zijn 20 personen werkzaam. Door voortdurende bijscholingscursussen blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De service wordt gewaarborgd door een viertal volledig ingerichte mobiele werkplaatsen alsmede twee bestelauto's voor de "kleine klus".

De onderdelenvoorziening wordt geregeld vanuit een modern ingericht magazijn. Met enerzijds een grote voorraad onderelen en bijbehorende kennis en anderszijds een uitstekende ondersteuning door toeleveranciers staan wij de klant met raad en daad terzijde.

De administratie werkt met een zeer modern computersysteem, ingericht op de eisen van vandaag en klaar voor de toekomst.

De verkoop vindt plaats vanuit het bedrijf en door middel van drie vertegenwoordigers.

Ons bedrijf is 24 uur per dag bereikbaar, kent een uitstekende storingsdienst en verleent service die ver boven de garantie uitreikt.